Cosina CT-1 & Cosina objektiiveja

Sain isältäni vanhan Cosina CT-1 filmikameran ja sen mukana kaksi objektiiviä.               Cosina Cosinon-s 50mm F2 ja Cosina MC Cosinon-W 28mm F2.8. Tottakaihan linssejä piti päästä myös kokeilemaan omassa Canon EOS 50D kamerassa. Tilasin eBaysta Pentax K – EF adapterin. Adapteri toimii hyvin ja käy linsseihin ja kameraan ilman ongelmia. Kuitenkin näissä …

Palokin koski

Heinäveden Palokissa on parhaillaan meneillään voimalaitoksen ohijuoksutus. Tämän ansiosta Palokissa saadaan nauttia tällä hetkellä hienoista kosken kuohuista. Ilmeisesti ohijuoksutus kestää helmikuun 2014 loppuun, joten käykäähän katsomassa, jos siellä päin liikutte.

Digitorstai

Kuopion Kameraseura Ry järjesti kaikille halukkaille Digitorstai tapahtuman, jossa seuranjäsenet opastivat kuvaamisessa ja kuvankäsittelyssä. Olin mukana tapahtumassa ja tässä ottamani kuvat Kham Oosta, joka toimi tilaisuudessa mallina. Tilaisuus oli hyvä paikka päästä kokeilemaan ja kyselemään vinkkejä salaman käyttöön kun sellaisia tuli hankittua. Tämä oli eka kerta käytännössä kun kuvasin mitään käyttäen salamaa.